Äntligen fick Jessica och jag till ett intervallpass eller Piff och Puff som man också kan kalla oss efter kvällens val av lika outfit. Jag får inte till de här passen på egenhand. Intervall-date är en ett måste för min del. Jessica är grym på trappintervaller och var ett bra stöd att ha vid sin sidan under passet. Dagens intervaller utfördes i backe och trappor. Backe är en favorit. Trappor kan bli en favorit om jag slutar fega och litar på att fötterna hittar rytmen. Tack fina vän för ett kul men väldigt jobbigt pass! Förhoppningsvis blir det här en återkommande vana och vi kommer att bli starkare, det är jag övertygad om.

Tack till Jaime som fotade och busarna som peppade och sprang tillsammans med oss.

 

 

4 svar på ”Intervaller & vänskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.