Efter Bokmässan och en heldel jobb, är jag tillbaka till vardagen igen. Jobba, träna, äta, sova och inte minst träffa vänner. Kan låta tråkigt med rutiner – men faktum är, att jag gillar det! September och oktober är två favoritmånader. Naturen är magisk. Färgerna, luften, bär och svamp. Att springa i skogen har nog alltid varit mitt kall, där återhämtar jag mig som bäst.

Hur återhämtar du dig som bäst?


Ett svar på ”OKTOBER”

  1. Oj, så vackert!
    Bra inspiration inför min löpning i helgen. Jag är på en betydligt lägre nivå (inga Ironman i tanken om man säger så) men jag älskar att vara i skogen och upptäckte 2017 att jag faktiskt törs springa på stigar med rötter och stenar. Annars är det grusväg längs vattnet som oftast gäller och jag måste tänka positivt nu (lättsprunget?) när all den vackra snön har regnat bort här. Förra helgen bjöd på magiskt vinterväder och jag hoppas kung Bore återvänder snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.