NÖJD

Att vara utomhus ger mig enormt med energi. Firar in helgen med ett distanspass löpning, efter en helt klart godkänd träningsvecka. Inga överdrivna mängder med träning, men bra pass! Det finns förbättringspotential. Vill istället lyfta det jag är extra nöjd med, då jag har en tendens att för det mesta vara hård mot mig själv. Viktigt att titta på det som genomförts med bravur, och inte bara titta på delarna som jag kan förbättra. Även om det också är en viktig del av utvecklingen.

1. Kontinuiteten jag haft med simpass

2. Kvalitén i löpningen

4 reaktion på “NÖJD

    • ja. När det gäller mig och simningen så är det ”avgörande” med kontinuitet, både för att det ska kännas bra och för att jag ska tycka att det är kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *