Jag har valt att ”snäppa upp” träningen men framförallt få mer struktur på min träning för att kunna nå nya mål. Som hjälp ser jag till att få träningsprogram per månad för att bli bättre simmare, kunna simma längre, bli starkare cyklist, bli mer uthållig på löpningen och inte minst kunna hålla mig skadefri.

Nu startar en progression av träning. Ett träningsprogram skrivet av coach får mig att verkligen vilja göra det som ska göras och i samråd kunna träna det jag tycker är kul och samtidigt få till alla passen som behöver göras för att nå nya mål.

För mig är det viktigt att passen och träningsmängden verkligen är anpassade för mig och min vardag. Idag på pass nummer två stod det löpintervaller på schemat. Det var inte igår och väldigt jobbigt var det, men motivationen fanns verkligen där. 1. Jag har bestämt mig. 2. Jag kan inte säga att jag blir coachad av någon om jag inte följer träningsprogrammet.

Nikerunning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.