Det är inte alltid helt lätt att få till träning tillsammans med vänner. Igår hände det! Jag och Jessica fick till en galet härlig solskensrunda tillsammans på Värmdö.

Jessica hade långpass 4 timmar på hennes schema och jag 2 timmar på mitt, som blev cirka 2.25 för mig. Så Jessica tog en timme ut till Värmdö där jag mötte upp henne.

Det blev två timmar lugn cykling där vi passade på att prata om allt mellan himmel och jord. Äntligen! Fint med träningsdate. Som annars kan vara svårt att få till då det oftast är olika pass som står på schemat. Jag hade löpning på mitt schema igår men valde att ta den idag istället då det var guld värt att få så fint sällskap.

Jessica tar upp en av sommarens poddfavoriter i hennes blogg efter gårdagens träningsrunda. Kjell Enhager sommarpratar och nämner i podden ”säger du ja när du vill säga nej”.

Jag har blivit bättre på att säga nej för min egen skull OCH min omgivnings skull. Det känns mest ärligt mot ”alla”. Som Jessica skriver ”det inte är fult att säga nej – det kan vara fint, inte minst mot dig själv.”

jessicaclaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.