Är det inte oslagbart att kunna träna utomhus?! Och helt gratis. Att ha tillgång till det bästa av två världar är fint. Andas friskluft och få det där lugnet som naturen bjuder på behövs verkligen mellan varven. Samtidigt som jag gillar att få komma in i gymmet och gruppträningssalen för att få känna pulsen. Jag tycker om när jag har en balans mellan min träning och de miljöer jag befinner mig i.

Finns det verkligen någon där ute som inte gillar att tillbringa tid utomhus?

 

5 svar på ”Friskluft och en bra dag”

  1. Bytat ut ett pass på gymmets löpband, intervallträning mot en runda ute. Var så perfekt och så skönt, älskar att springa ute när mörkret börjar att komma. Upptäckte när jag var ute hur mycket skönare det är att komma ut i friska luften!
    Men något pass på gymmet under veckan vill jag också få :)

  2. Verkligen! Att få vara ute är ju bland det bästa med att träna :) Modig du är som åker rullskidor förresten, jag tycker det verkar så läskigt… ;)

    1. Ja visst är det. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv att inte få vara ute. Haha du skulle ha sett mig för ett år sedan på rullisarna. Bambi. :) Måste säga att jag spänner mig en aningen mer på rullisar än på snö. Du som simmar är mer modig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.