Nike Swift tights har blivit en favorit i min löpargarderob. Jag har använt mitt första par massor sedan i somras och de ser ordentligt slita ut. För någon vecka sedan såg Jag hur Coyntha flaggade för att hon ville sälja ett par av samma modell. Jag mailade henne och nu har jag dem här hemma. Bra pris och smidig shopping. Jag har på senare tid fattat mer och mer tycke för näthandeln. För något år sedan sprang jag gärna i butiker var och varannan dag för att klämma och känna. Nu lägger jag gärna tiden på annat om det finns möjlighet. Jag gillar att shoppa och framförallt träningskläder.

Så. 2012 fick bli året då jag testat näthandeln mer än jag gjort innan, trots att jag älskar att klämma och känna. Tack och lov är det Nike+ Run Club på onsdagar. Vi utgår från Intersport på Drottninggatan, vilket betyder att jag emellanåt hinner känna på lite kläder och skor. Det är trotsallt viktigt för mig att få en känsla över materialet, mer än i skrift om det inte är som nu ett favoritplagg som de här tightsen har blivit. Tänk att det skulle behöva bli 2012 innan jag skulle komma på att det faktiskt finns många fördelar med att shoppa på nätet.

Jag kan tycka att det tar en del engeri av att springa på stan och som jag nu kan lägga på annat. Tycker fortfarande att det kan vara kul att ta en sväng på stan. Men det får gärna bli sällan. Har som bekant en förkärlek för Nikes produkter men har tyckt att deras egna hemsida och shoppen varit frustrerande vissa stunder. Vilket har gjort att jag shoppat mycket träningskläder från andra nätbutiker som också har Nike, som exempelvis Sportamore och Zalando. Har även gjort något köp på Andmotion, men även som som nu av Coyntha och när andra vänner gjort felköp. Är super nöjd med mina senaste köpt. Gillar att det är lite blått i dem. Det glädjer mig också att Nike har hottat upp sin hemsida.

NIKE SWIFT II

WOMEN’S RUNNING TIGHTS

4 svar på ”Nike Swift”

 1. Jag skulle verkligen behöva bli bättre på näthandel då utbudet inte är det största i stadens sportbutiker. Men jag älskar ju att klämma och känna på kläderna så det blir väldigt sällan några nätköp. Men nu måste jag ju sätta mig och kolla in dina länkar…

  Böcker däremot, de börjar jag nästan uteslutande handla på nätet. Ha en fin kväll.

  1. Vi får jobba på det. Även om jag bor i Stockholm så inser jag att tiden är knapp och näthandeln kommer att bli min räddning. Älskar verkligen att shoppa träningskläder. Men det får inte bli en börda. Det ska kännas kul och rätt.

   Ja med böcker kan jag instämma. När jag pluggade beställde jag alltid alla mina böcker på nätet. Men det var en helt annan sak.

   Vi får önska oss lycka till. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.