Igår valde jag att vila från träningen helt. Var allmänt trött och seg. Idag däremot var jag pigg igen. Jag skulle in i gymmet och köra men solen och värmen lockade ut mig. Det slog mig att jag helt glömt bort min plankutmaning under den här helgen och har nu missat fyra dagar, med idag. Hur har det gått för er? Tanken var att jag och Viktor skulle köra Redcord  och plankan i den innan löpningen idag men myggen åt nästan upp oss så vi skippade det och drog ut på vår runda istället. Nu har jag varit vaken mycket längre än planerat. Imorgon är en ny dag med nya utmaningar.

Tack och godnatt för idag!

8 svar på ”Så kan det gå…”

  1. Det går bättre å bättre! Jag orkar mer o mer för varje dag jue! :D Har missat totalt 3 dagar pga trötthet samt resa.. Jag hatar ju plankan men det är sjukt kul med utmaningar!! KRAM

    1. Härligt Sofia! Vi får peppa varandra. Jag tror att våra kroppar blir glada om vi missar ett par dagar. Jag har hört att vila och återhämtning ska vara bra. ;) STOR KRAM

  2. Ja, usch hur går de. 2 minuter planka sedan i lördags. Skärpning för mig i dag ska de bli 10 minuter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.