Igår fick jag en härlig blandning av Core ( och ni anar inte vad jag behöver mer utav den sortens träning just nu) de andra delarna i min härliga blandning var, spinning, svett och positivitet. Jag har avverkat 1,5 timmes träning med/för underbara Soff (soffans.se).

En mer positiv tjej får man verkligen leta efter. När hon talar om hennes ”svaga” sidor. Som jag totalt har missat så kan man tro att hon pratar om en miljonvinst hon vunnit. Love! Hade min eventsko på coren som jag tycker liknar funktionellträning och igår hade jag velat ha minst 15 minuter till utav den klassen.

NIKE FREE XT EVERYDAY FIT som skorna på bilden nedan heter, var den som jag fick på The Nike Blast. Jag har hört många som hade trott att man skulle få mer känsla i skon, vilket jag kan förstå när man talar barfotakänsla, vilket kanske inte riktigt stämmer. Inte barfotakänsla, men jag tycker att den är lätt och skön. Känns som ett bra komplement till mina övriga skor. När det var balansövningar i coren fick jag betydligt bättre träning i de här skorna än de som jag brukar träna. Jag hade kunnat vara helt barfota vilket hade varit ännu bättre. Men kände mig inte alls sugen på att ta av mig barfota.

•Passar för dig som vill ha en allsidig sko med barfotakänsla för träning av alla aktiviteter på gymmet och som önskar mycket komfort och mer dämpning. Kan användas utan att vänja in muskulaturen.

– Rockat från min iPhone

7 svar på ”Core, spinning och massor med positivitet.”

    1. Hon är nämligen helt fantastisk! Och som du säger hon har något som så många andra tyvärr saknar. 

    1. Super bra med olika färger/skor. De rosa är riktigt snygga. Presentatörerna i Stockholm fick dem. Själv uppskattade jag dessa oerhört mycket då jag har ett gäng med rosa skor. Även om jag älskar färgen rosa så är det skönt med något som bryter av ibland. :) Hoppas att du får fin användning utav dina skor… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.