Startade dagen med att vara flyttgubbe, har lyft och sprungit i tappor hela morgonen tillsammans med ett härligt gäng människor. Många skratt och god lunch ingick. Bra deal!

Mellan flyttgubbejobb och nu snart middag i Enköping han vi med sju kilometer på skidorna, ute på Bisslinge golfbana (Rotebro), Sollentuna.

Perfekt skidväder, inte speciellt perfekta spår men otroligt härligt att få komma ut även om det inte blev det längsta träningspasset jag har åstadkommit. Men i bland är inte längden det viktiga…

 

8 svar på ”Skidväder”

  1. Yes! Det var helt underbart väder, jag som åkt med mina vallningsfria skidor hela livet klev idag på ett par ”vanliga” och fick en wow upplevelse. Tvingade mig att vända hem efter 12 km då jag hade andra åtaganden… Hoppas på en längre sväng imorgon.

    1. Härligt Linda! Visst är det skillnad. Har man ett par bra skidor som man behärskar så blir skidåkningen något helt annat. Längdåkningen är en fantastisk träningsform för hela kroppen and I love it!

    1. Söta Anna den som väntar på något gått. Förstår verkligen efter att du längtar efter skidåkningen. Det är underbart, speciellt dagar som dessa när solen skiner på oss.

    1. Karin det var verkligen helt fantastiskt. Har åkt så lite skidor den här vintern så att det är SKANDAL! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.