Avslutade min vecka med sista klassen på NTC Week och med klassen Barre Move. Vilket visade sig vara ett koncept helt i min smak. Det känns effektivt och kontrollerat även kul att få leka lite ballerina. Som ni ser här nedan på bilderna är jag inte alls lika graciös i ballerinarörelserna som Maria, Åsa och Maria, de som instruerade gårdagens klass på Dansens Hus.

Personerna bakom Barre Move är Åsa Fornander och Maria Olofsson två erfarna och inspirerande instruktörer. Inspirationen till den här klassen har de fått från balett, yoga och funktionell träning. Ett pass som ger träning för hela kroppen på ett skonsamt och funktionellt sätt. Håller tummar och tår för att SATS ska plocka in den här klassen i deras utbud.

ntcweekstockholm_barremove

barremovebarre_move_ntc_weekBarre_move_ntcweek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.