Nike Free Flyknit 4.0- Relativt ny sko för mig. Dock inte ny på marknaden. Jag är bekant med Nike Free-modellen/modellerna sedan tidigare men har inte riktigt hängt med i alla free-släpp.

Det har varit julafton de senaste veckorna. Först ett par svarta Nike Free Flyknit 4.0 hade dock önskat ett par mer färgglada så det fick bli ytterligare ett par Flynit i rosa nyans. Det finns alltid plats för ett par löparskor/träningskor till?

Nike Free Flyknit 4.0 är en riktigt skön och lätt löparsko. Sitter som en smeck på mina fötter och ger riktigt bra support. Det här med skor är förstås välsigt individuellt. Gillar du Nike Free så finns det inte mycket att fundera över. Testa!

Körde Åsas Jazz på House of Shapes i dem igår och tyckte att det kändes riktigt bra även där. Åsa är extremt duktig dansare och van som hon är dansade hon barfota. Det närmaste barfota jag kunde komma i skor var i mina Flyknit. Finns till riktigt bra pris här.

Ett bra tillskott till Nikeskofamiljen.

Nike Free Flyknit 4.0

Nike Free Flyknit 4.0_1

Nike Free Flyknit 4.0_3 Nike Free Flyknit 4.0_4

Nike Free introducerades på marknaden 2004 efter att man började se en trend av att Nike-sponsrade löpare tränade barfota. Kolla in videon här nedan om du är intresserad av lite Nike Free- historia presenterad på ett kul sätt.

http://youtu.be/FYdeVUmWR_8

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.