Det är en stor utmaning för mig att simma i havet. Då jag inte alls är van den typ av simning. Jag vet att jag behöver simma ofta för att bli en bättre simmare.

Behöver också ta en del energi till den mentala delen. Kan jag slappna av i vattnet får jag bättre flytläge, andas bättre och orkar ta bättre grepp i vattnet och får en mycket mer harmonisk simning. Här i Bohuslän har vågorna spelat ett spratt med mig och jag har verkligen fått öva på att navigera och hantera vågorna. Förmodligen inte den mest tekniska riktiga simningen, men kul att få utmana sig.

Jag missade maneterna men Viktor som simmande mycket längre ut fick en i ansiktet. Vilket visade sig inte vara helt skönt. Så ett hett tips om du simmar i Bohuslänska haven, smörj in dig. Den detaljen hoppade olyckligtvis vi.
bad_källsbynopenwater_speedoopenwaterspeedospeedofit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.