Startade den här dagen med simning tillsammans med Viktor och fint sällskap från Borås.Speedo_1

Malin och jag fick feedback, tips och teknikövningar under passet. Jag har inte fått någon feedback på min simteknik på väldigt länge och egentligen inte alls många gånger sedan jag lärde mig något som ska kallas frisim.

Nyttigt att få guidning för att komma vidare. Jag vill vidare!

När jag nu fick lite mer insikt i vad jag kan göra för att komma fram snabbare och förhoppningsvis mer energisnålt i bassängen kändes det som att jag var på ruta ett igen. Men bra att bli medveten om sina sämre vanor. Men också de bättre förstås. Så som med det mesta om man vill utvecklas.

Det finns förstås massor att jobba på för någon som lärt sig simma frisim på ”äldre” dagar.

Det blir intressant att se hur det kommer att kännas under morgondagens långpass.
Speedo_

Det visade sig att favoritbaddräkten för oss båda är den rymdinspirerade från Speedo.

Simning och många skratt, en bättre start på dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.