Ska villigt erkänna att jag har bävat inför de fösta löpastegen nu efter ryggsmärtan jag fått av mina buktande diskar. Jag ville testa idag för att se hur kroppen mår. Hybris som jag får nu när jag känner mig lite bättre. Det har gått jätte bra att vila i två veckor. Men jag saknar träningsglädjen och att få ta ut mig ordentligt. Jag tränar inte för att få magrutor. Mitt mål är att ha en kropp fungerar så att jag kan träna det jag vill och ta mig på de äventyr som jag önskar. Alltså ingen stress.

Att röra på sig är bra. Bara jag gör det varsamt nu. Valet idag stod mellan att springa själv och kanske deppa ihop ensam eller springa tillsammans med grupp och bli motiverad och inspirerad. Valet hamnade på grupp. Idag fick det bli en grupp där jag själv fick coaching, istället för en grupp där jag springer med som Run Leader. Är inte är i någon ledarform nu.

Lyckades hänga på några kilometer under uppvärmningen av passet (ja ni hör!) följt av några löpskolövningar (men långt ifrån alla övningar fungerade idag). Övning ger färdighet. Hoppade över intervallerna och valde att sluta på topp. Istället för intervaller fick jag mag- och bålövningar som jag gjorde under tiden som de andra slet runt banan. Gissa om jag blev sugen!? Jag är väldigt nöjd över dagens korta solskensjogg tillsammans med inspirerande människor.

Nike Running

Härliga coach Axel är sjukt nöjd över att få visa oss Södermalms bästa utsikt.

Nike Running

Fin sommarkväll tillsammans med ett glatt gäng!

Nike Running

Intervaller på bana.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.