Jag har passat på att ta en ordentligt med vila den här helgen. Man blir lätt utmattad efter två veckor med smärta. Min rygg är mycket mycket bättre nu. Jag är dock glad att jag tog den här helgen till en ordentlig vilohelg. Det blev en helg hemma på Värmdö med fint sällskap, mycket god mat och hundpromenader.

Känner mig laddad för kommande vecka då jag kommer testa min kropp efter två veckor med enbart simning och några rehab-övningar.

hundFler än jag som tog vila på orden.

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommartårta

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

Midsommar på Värmdö

 

2 svar på ”TRÄNINGSVILA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.