Sommardag och supervärme på en ledig dag är inte helt fel. Latade mig massor igår och njöt av det fina vädret, sommarbrisen och fåglarna som kvittrade här på ön. Drog en runda med gräsklipparen med Saras fantastiska pod i öronen. Jag tycker om att klippa gräs. Älskar det fina resultatet som man lämnar efter sig. Jätte skönt med en dag då jag bara fick vara. Det behövs mellan varven. Jobbar man hårt måste man vila hårt. Det här med att inte ha några tider att passa, lämna dator och inkorg för en dag och bara få njuta av nuet. Avslutade dagen med 9km löpning. Plockade upp Viktor och drog några mil på cykeln tillsammans med honom.

Livet på landet.

Värmdö

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.