Nöjd och glad efter ett besök på SATS. Det stod cykelintervaller och styrketräning på dagens schema. Skönt att gå från en dag med svacka till en härlig måndag. Är det inte extra skönt att svettas och köra hårt efter en mindre bra dag? Att solen och värmen fortfarande hänger kvar gör inte den här dagen och kvällen mindre bra. Livet är en bergodalbanan med toppar och dalar. Igår kunde ingen sol i världen få mig att känna mig på topp. Gissar att det är precis som det ska vara.

SATS

2 svar på ”TRÄNING PÅ SATS”

    1. Ja det kändes otroligt skön att det bara var en endagars. Jäklar vad du har cyklat bra Karin. :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.