Lördagen blev det en lång dag som startades med event och avslutades med en härlig möhippa för en fin vän som gifter sig till helgen. I går blev det en dag helt off från det mesta. Kände mig utmattad och urladdad. Söndagen blev med andra ord en mindre bra dag där jag tillförde absolut ingenting mer än att min kropp fick vila. Avslutade dagen med en promenad för att ladda om inför en ny vecka och nya tag. Alla dagar kan omöjligt vara bra dagar, hur gärna man än skulle önska.

Värmdö

2 svar på ”“day off””

 1. spelar väl ingen roll om du vilar, du är ju bara en motionär utan krav från sponsorer och klubbar…

  Själv är jag också numera bara en motionär, men betydligt mer avslappnad med min idrott, trots att de flesta sk träningsexperter och bloggare skulle ha problem att hänga med mig på mina 10km på 31:48…eller varför inte 4:40 på vasaloppet.

  Jag är 43 år och mina blygsamma personbästa är

  Marathon: 2:32:11 (2012)
  Lidingöloppet: 1:48:16 (när jag var 26år)
  Göteborgsvarvet: 1:08:48 (nar jag var 29år)
  Vasaloppet 2013 4:40
  10Km: 30:19 (1998)29 års ålder
  10Km: 31:48 (41 års ålder)

  1. Hej,

   Klart att det inte har någon betydelse om jag vilar. Vila behöver man även göra på elitnivå. Oftast känner jag mig betydligt starkare av att vila från träningen någon dag här och var.

   Igår var jag tyvärr helt utslagen. Inte speciellt kul. Tycker dock inte att det är något fel med att vara glad motionär. Rätt skönt faktiskt! :)

   Grattis till bra resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.