Konstaterade ikväll att jag verkligen är en sommarcyklist. Tränar inte alls lika flitigt som Viktor gör på sin trainer under vintern. Ett långpass och gårdagens cykelintervaller på SATS kanske har bidragit med sitt. Min korta kvällsrunda på 3.5 mil kändes betydligt lättare ikväll än de gjort innan. Första passet barbent. Säg att sommaren är här för att stanna nu?!

Idag delade jag och Viktor upp oss på våra cykelpass. Han lyckades förstås köra ikapp mig och fick därmed bjuda på en klunk vatten som straff, då jag var helt torr i munnen och inte hade med mig något eget vatten.

Cykling på Värmdö

Cykling på Värmdö

Cykling på Värmdö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.