Under helgens Blast fick jag möjlighet att testa Monika Björn och Johanna Anderssons senaste tillskott i MOJO-serien. MOJO FLEX®. Det visade sig vara ett riktigt Åsa-pass.

MOJO FLEX® är en förkoreograferad rörlighetsklass som är passar utmärkt för oss som springer och cyklar mycket. Kan inte påstå att jag springer så mycket just nu. Men kommer förhoppningsvis snart att ha fler löppass i veckan. Självklart kan vem som helst delta på klassen.

Under ett MOJO FLEX-pass kan du förvänta dig att förflytta din kropp genom olika rörelsemönster, både dynamiska och statiska, för att öka din rörlighet. MOJO FLEX ® skapar en känsla av både fysiskt och mentalt välbefinnande. Otroligt härlig känsla efter klassen. För mig ganska plågsamt under klassens gång. Jag uppskattar att man får varva ner och ladda om.

Tack fina Monika för helgens presentation.

MOJO FLEX

4 svar på ”MOJO FLEX®”

  1. Jag blir bara mer och mer förälskad i MOJO-konceptet. Och i Monica :) Gick på bägge MOJO-klasserna i helgen och hade ett fånigt leende på läpparna hela vägen hem till Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.