Nu har anmälan till Super Saturday 2013 öppnat. Jag är barnsligt förtjust i bra anordnade träningsevent och det här är et av dem. Det är ett av Sveriges och Nordens största event som har lyckats bra. Super Saturday är ett mecka för alla som gillar Les Mills förkoreograferade klasser. Framförallt för Nordens alla Les Mills- instruktörer men också för alla andra intresserade. Det kommer instruktörer runt om från hela världen för att instruera. Det bjuds på härlig energi. Hoppas på att eventet bjuder på någon härlig överraskning i år för att sätta ett avtryck för just Super Saturday 2013.

super-saturday-international-registration

Här kan ni hitta mina tidigare inlägg om Super Saturday:

Några bilder från Super Saturday 2012.

Åsa FornanderBodyjam BodyjamBodyattack BodyattackGrit-CXWorks Grit-CXWorksOscar Jöback NaprapatKlinik 018 Line Super Saturday 2012GoCoCo Super Saturday 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.