Måndag betyder crawlkurs för min del. Igår var det alltså dags igen. Trött som en tok åkte jag mot simhallen. Jag började med en avkopplade kvart i bubbelpoolen. Själva simningen gick sådär. Kan ha mycket med min trötthet att göra. Jag saknar struktur och givande feedback under kursen. Jag har bokat in en PT-timme med simning den här veckan. Behöver få mer tydlighet i några detaljer men även något specifikt att jobba på som är individuellt för mig.

Min målbild är att jag ska våga och kunna crawla en längre stäcka i öppet vatten nu i sommar utan att få andnöd och panik. Bilden nedan speglar en lätthet i simningen som jag strävar efter.

Triathlon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.