Klockan ringde 07.00 imorse. VM8:an här i Åre öppnar kl.08.00 och vi hade tänkt att hänga på låset där då och fått en ”morgonpigg-pin” via MySkistar för ett morgonåk innan kl.09.15. Under frukosten kom Viktor på att han behöver nya pjäxor vilket innebar att vi kl.09.00 hängde på låset till Åre Skidshop istället. Efter några timmar hade Viktor nya pjäxor, formgjutna sulor och ett par skidor att testa. Vi mötte upp Sandra och Andreas och hängde med dem i backen resten av dagen. Hanna som hjälpte Viktor var helt fantastisk. Kunnig och trevlig tjej som försåg oss med kaffe och vatten under tiden. Jag lyckades givetvis helt oplanerat spendera lite pengar medan jag florerade i butiken och mer hade det kunnat bli. Efter skidåkning blev det bastu för mig medan Viktor drog iväg och körde i spåret. Själv tog jag en vilodag från längdskidåkningen.

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre Skidsport

Åre skidsport

Åre Skidsport

Pjäxor

Åre Skidsport

Åre skidsport

Åre skidsport

iPhoneskal

Åre Skidsport

2 svar på ”Åre Skidsport”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.