Igår när Viktor shoppade nya pjäxor passade jag på att investera i nya handskar. Så länge jag kan minnas har jag haft handskar från Hestra. Det finns många härliga modeller och det har verkligen grym komfort och kvalité på sina handskar.

Handsken som jag köpte igår har Hestra tagit fram tillsammans med Henrik Windstedt ”Henrik Windstedt Pro Model”. Modellen finns både i finger- och tumhandske. Den är kort, varm och smidig. Gjord helt i impregnerad anilinfärgad nötnappa och har en stickad mudd. Isolerad med thermolite. Stort plus till de elastiska banden som man har kring handlederna så handskarna hänger kvar när man ska lägga ut pics på Insta.

Henrik Windstedt Pro Model

Henrik Windstedt Pro Model 2

Henrik Windstedt Pro Model 1

Ett svar på ”Henrik Windstedt Pro Model”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.