Tillsammans med Sara fick jag en superfin dag med skogskidåkning. Att köra bland träden är verkligen skoj och utmanande. Älskar det lekfulla med skogen, samtidigt som den bjuder på den äventyrliga känslan. Vi surfar runt bland kvistar, stubbar och träd i den fina snön. Kanske gör ett snödyk. Snön har verkligen tagit all min uppmärksamhet den senaste månaden.

Lika fint som att springa på en grön sommaräng, är det att hänga i Skogsmulleland – andas frisk luft, skratta, ge ifrån sig några glädjetjut mellan granarna. Har skapat en fin rytm – (som rutiner), men ännu bättre. Njuter av varje stund. Upptäcker smått som stort. 
Ett svar på ”Vänner. Skidåkning. Topptur. Natur.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.