The Nike Blast är Nordens mest omtalade träningsevent. Instruktörer samlas för att träna, inspireras, umgås och ha kul. Jag har precis anmält mig. Om man ska få sina förstahandsval måste man nästan vara ute samma dag som plasterna släpps. Jag lyckades trots en ganska sen anmälan känna mig nöjd med schemat. Jag tor att det är tio eller nio år sedan jag gick på mitt första Nike-event. Under alla år har det alltid varit fulla dagar med dans för min del. Förra året bröt jag min trend med föreläsningar och annan typ av rörlighetsträning. Även i år har jag lagt in andra inslag i schemat. När jag kommer hem till Stockholm igen efter den här Åre-resan behöver jag ta några klasser för att inte känna mig helt taktlös och stel första helgen i februari. Här ser ni mitt schema under den helgen.

Ses vi där? Vilka klasser har du valt?

Saturday
The Happiness Revolution
MOJO FLEX®
Lyrical Hip hop
Strong is the new skinny 101
Find the star in you
HipHop´N

Sunday
Sassy JAZZ
Who makes the NEWS?
Strong thru your body and soul
Beat Yourself
CORE Connection
Ride around the CLOCK

The Nike Blast

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.