Gårdagen var dagen då vi tränade till förmån för Ung Cancer. Jag är otroligt glad och tacksam över alla fina människor som kom och spred glädje och kärlek på Sportlife Östermalm, men även lämnade sitt bidrag till Ung Cancer. Ung Cancer är en värdefull organisation som bedriver viktiga frågor för att unga vuxna cancerdrabbade ska få en bättre levnadsstandard. Det är tyvärr många människor i vår närhet som drabbas och det är viktigt att rätt budskap lyfts fram.

En dag som igår lockar fram en rad olika känslor. Det är mycket glädje men också en del sorg och tårar. Många skänker kanske en extra tanke till en nära vän eller anhörig. Eventet har passerat men det finns fortfarande lite efterarbete som ska göras innan jag kan presentera slutresultatet för er.

Idén till det här eventet uppdagades den 15 mars 2012 när jag besökte Unleash Talent Groups kontor för att lyssna på Julia Mjörnstedt från Ung Cancer. Hon berättade för oss om hennes cancer-resa och det som hon upplevde under den här tiden. Julia var 21 år gammal när hon drabbades av tjocktarmscancer.

I ett senare skede la jag fram mitt förslag till mina Bloggar om träning- kollegor att nästa välgörenhets borde vara till förmån för Ung Cancer och vi bestämde oss för att göra skillnad på vårt sätt.

Stort tack till Sportlife som ställde upp med lokaler, utan er hade inte den här dagen inte varit möjlig.

Förberedelser under lördagen inför gårdagens UngCancer-event.

Jysk var med och sponsrade eventet. Bloggar om träning fick gå loss på Jysk Kungens Kurva för att kunna derkorera Sportlife med lila detaljer som kuddar, ljus och filtar.

Karin Schiller lånade ut puffar, kuddar och en lila matta för att alla deltagare skulle få en härlig miljö för återhämtning mellan passen.


Viktor, Sara och Jaime förbereder cykelsalen inför deras cykelklasser.

Craft sponsrade Saras cykelklass med vattenflaskor. Dharmazone sponsrade med fina produktpåsar.

Cykellampor från SILVA lottades ut under båda cykelklasserna.

CycleCorner sponsrade Viktor och Jaimes klass med ett par cykelskor och en cykelhjälm.

Eventet rivstartades med att bloggaren och tränaren ”Lofsan” Lovisa Sandström körde ett crosstrainingpass.

Tack vare Bodystore fick vi möjlighet att lotta ut två Casall Training Set i samband med Lovisas crosstraning. Här ser ni en nöjd och glad vinnare.

Härliga Sara presenterar cykelklass för ett glatt gäng.

Förbereder inför T.O.D-klassen.

Casalls starka marknadschef Sara Althini presenterar och instruerar deras träningsapp T.O.D. Efter den här klassen fick alla deltagare möjlighet att köpa Casalls utrustning för ett bra pris till förmån för Ung Cancer.

Det fylls på med energi i varma filtar från Jysk.

Hanna och Johanna kom till Sportlife med kärlek, fina armband och mössor.

Viktor och Jaime bjöd på en svettig klass med mycket humor på deras trainers. En klass där de förenade cykelvärldarna mountainbike och tempocykling. En skön Hybrid av explosiva intervaller och tuffa tempoetapper.

Alla som hade föranmält sig till Viktor och Jaimes cykelklass fick med sig ett par galet sköna strumpor från GoCoCo hem.

Fina Åsa Fornander kom med värme och körde en härlig BODYBALANCE-klass. Les Mills sponsrade klassen med smartshakes.

Jessica tog med deltagarna på en klass fylld av flöde, kärlek, kvalité och värme.

Ung Cancer knyter ihop säcken genom att berätta för oss vilka de är och vad de gör.

Blueberry, Holistic, Vitamn Well och Bodystore sponsrade föreläsningen.

Bloggar om träning: Sofia, Jessica, jag och Sara.

Lila tröjor från Nike

 

 

13 svar på ”Stort tack till er! FUCK CANCER”

 1. Åsa, vilket fantastiskt initiativ! Vilket jobb du lagt ned för att att få ihop allt med lokaler, dekoration, bra pass med mera. Du är en hjältinna! Du har verkligen gjort skillnad, imponerad och inspirerad. Duktiga du!

  1. Tack fina Caroline. Kul att jag kan inspirera. Tycker att det är fantastiskt kul. Jag har inte gjort det här ensam men självklart jobbat hårt för att deltagarna ska trivas och vilja komma. Utan dem hade inte den här dagen varit möjlig.

  1. Ja det blev en otroligt fin dag. Glad att just du körde klassen och att Casall ville vara en del av dagen.
   Jag blir så oerhört glad när jag tänker på er instruktörer, alla deltagare och sponsorer som gjorde det möjligt och spred kärlek och glädje.

   Kram till dig Sara!

 2. Tusen tusen tack för en svettig och fin dag igår! Det var otroligt välordnat allting och ni spred så mycket värme och kärlek till oss deltagare. Vilka eldsjälar, tur att ni finns!!

  1. Tack fina Filippa. Stort tack för att du kom och bidrog. Utan er deltagare hade det inte varit något överhuvudtaget. Det var ni som gav oss kärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.