Det går framåt med min stukade fot. De första dagarna efter stukningen (söndag och måndag) har jag rört på foten iform av att böja och stäcka samt belastat den i måttlig mängd. Igår började jag stå på ett ben, göra tåhävningar och rörlighetsträning. Har även suttit med foten högt när det funnits möjlighet till det. Bara sedan igår känner jag stor skillnad. Idag fortsätter rehaben. Behöver man en påminnelse om vilka övningar som är bra att köra vid en stukning tycker jag att du ska ledda ner appen Stukad fot som jag skrev om igår.

När vi nu redan ägnar oss åt detaljer måste jag bara visa lite snygga detaljer på den här löpartröjan.

 

Nike PerformanceELEMENT – T-shirt – långärmad – Ljusrosa

 

2 svar på ”Rehabilitering och detaljer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.