På lördag ska jag ta mig igenom TjurRuset. Jag har inte sprungit en mil på väldigt länge pågrund av min baksida lår som krånglat. Ikväll ville jag känna på kroppen och sprang någonstans mellan 5-7 kilometer. Det kändes helt okej, men jag var trött. Kan ha med förmiddagens rullskidspass att göra. När jag stack ut började solen precis ta sig neråt. När jag kom hem möttes jag av en magisk fullmåne. Otroligt vackert, vilket gjorde att jag var tvungen att gå in och hämta kameran. Fin avslutning på en fin helg.

 

2 svar på ”Dagens andra träningspass”

    1. Å va roligt att du ska springa Kristi. Hoppas att vi ses där. Men vi ses på onsdag första va? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.