Idag har jag haft en riktigt bra träningsdag som började med några mils cykling. Cykelrundan avslutades med en sväng till närmaste till badstrand för att se om jag fortfarande kan simma bröstsim. Det kan jag. Men det var sjukt jobbigt. Jobbigare än jag kan minnas. På gymnasiet simmade jag under en period, minst en gång i veckan. Och så som jag har sagt så många gånger tidigare, man blir kort och gott bra på det man tränar. Just nu är det inte simning. Jag simmade strax över 100m i cykeloutfiten och det gick det med. Väl hemma slängde vi upp slingorna och körde lite Redcord där vi framförallt fokuserade på bål och baksida lår, då jag verkligen behöver stärka några muskler däromkring för att bli bra i min löpning igen. Det kändes bra i kroppen idag och det var riktigt kul att träna. Viktor var mitt träningssällskap och coachade mig bra genom alla tre pass.

 

Käder och skor från Nike på mig.

 

 

2 svar på ”Bra träningsdag”

    1. Tack för pepp Annie. Du är en härlig prick!
      Jag tror nämligen att det där är just det bästa tipset för mig. Ingen stress. Andas. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.