STORT GRATTIS till Lisa Norden som gjorde ett grymt bra triathlon idag på OS och kammade hem en silvermedalj, som var så nära guld. Att slita sig från TVn fanns inte på kartan. Jag kissade nästan påmig för att jag inte kunde lämna min plats. Efter hennes race fällde jag några glädjetårar för hennes fantastiska prestation sedan gav jag mig själv ut på mitt löppass. Galet peppad av hennes bragd. Tanken var att jag skulle genomföra en mil och se hur det kändes och hur jag ligger till på just milen. Men klockan ville inte så jag beslöt mig istället för att springa en timme och göra mitt bästa och framförallt hålla mig smärtfri.

Dagens outfit:

Tröja från Icebreaker

Livestrong Running Shorts från Nike

Skor från Nike LunarEclipse+ 2

 

 

2 svar på ”Hon ÄR Inspiration”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.