Jag fortsätter att gå till Anki för att jobba på min flera år gamla skada som har stelnat till. Sedan vi påbörjade den här omgången med behandlingar har smärtan förflyttats från allt mellan baksida lår som är ursprunget, till ryggen som krampat för att hålla ihop det hela. Jag känner verkligen att det går åt rätt håll. Löpningen och cyklingen de senaste dagarna känns som ett fint kvitto.

Idag efter behandlingen stannade jag kvar i ett tomt gym för att köra lite styrka för överkroppen i redcord, med fria vikter och chins men fortfarande med hjälp. Skönt avstamp från de senaste dagarnas cykelpass. Tyvärr har jag haft ett avbrott från styrketräningen som jag så vackert började med innan semestern. Förhoppningsvis blir det inte lika lång paus den här gången.

Dagen var ett trevligt senario; naprapat och fotograf. Det vore fantastiskt kul att ha en fotograf med på varje träningspass för att kunna dokumentera.

2 svar på ”Naprapat- och gymbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.