När några andra bloggare sprang Göteborgsvarvet på fina tider, var jag hemma och njöt av sovmornar (långa sov mornar), god mat, fint sällskap, promenader, trädgårdspyssel och löpning på hemma plan. Okejdå, jag är lite avundsjuk på de som sprang i helgen. Tyvärr kanske inte mitt baksida lår hade fixat det.

Har lite smärta i baksida lår som jag måste jobba med innan jag kan springa långlångt. Jag och Viktor sprang senat ett pass på tolv kilometer i snacktempo och insåg att hade vi fortsatt en mil till i samma tempo, vilket vi hade kunnat om de inte var för min nedrans baksida. Då hade jag sprungit halvmaran på 1.45 vilket skulle vara helt ok för mig. Nu ska veckans träning planeras.

20120513-215613.jpg

20120513-215653.jpg

2 svar på ”Göteborgsvarvet”

  1. Jag sprang GBGvarvet i helgen! Dock inte på 1.45 utan på 2.05 men det får jag vara nöjd med för att vara första halvmaran ever :) Kram

    1. Å vad du är duktig! Jag har inte gjort det så jag vet inte om jag skulle klara det på 1.45. Jag vet bara vad jag klarar på träning och då går det oftast lite fortare för mig då, just för att jag har bra träningssällskap och no stress. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.