Det händer en hel del på dryckesmarknaden. Igår var jag på lanseringsevent för Grönt vatten.

Grand Hôtel Spa var platsen.

Att de bjöd in oss till just Grand var för att Grönt Vatten har haft Grand Hôtel Spa som testförsäljningsställe under våren. I samarbete med Svenska Örtmedicinska Institutet och Georg som uppfunnit bl a Kan Jang, har de här killarna tagit fram ett funktionsvatten som de har applicerat örter på. Vattnet innehåller en mängd av örter som bara funnits i naturläkemedel tidigare. Inte alls någon dum idé, för oavsett om vi tycker oss behöva de här dryckerna eller inte, så hamnar åtminstone jag någon gång i tillfällen då jag exempelvis glömt min vattenflaska och kanske köper en flaska vatten ur kylen på träningsanläggningen eller på cafét. Att du kunna välja en dryck som innehåller örter men också smakar väldigt gott och fräscht känns som ett bättre val än många andra sportdrycker på marknaden.

När det kommer till själva designen av flaskan vet jag att det är en lång process och många restriktioner för att ta fram designen på flaskan, korken och att få till ettiketter och pantkoder. Samma process var det förstås för de här killarna. Inte minst har de lagt mycket tid på att provsmaka och testa de olika örtblandningarna för att få fram bra smaker. I dagsläget är de olika dryckerna smaksatta med bl.a Gingseng, Rosenrot, Citronmellis och Schisandra. Till de olika smakerna/ örterna har man satt namn som ska passa de olika adaptogenerna som PIGG, LUGN, FRISK, STARK och REN.

Igår fick vi möjlighet att provsmaka FRISK och PIGG som har fräscha smaker av schisandra och rysk rot. Rysk rot och Schisandra är båda nämnda som adaptogen, vilket betyder att de har en balanserande effekt på kroppens funktioner.

Själv tycker jag att Grönt Vatten har lyckats ta fram en grymt snygg och stilren design på sin flaskan som verkligen tilltalar mig. Ser även fram emot att få smaka på PIGG, LUGN och REN.

20120512-151713.jpg

20120512-151732.jpg

20120512-151759.jpg

20120512-151827.jpg

20120512-151853.jpg

2 svar på ”GRÖNT VATTEN”

    1. Ser den ut som en vodkaflaska? Måste varit längesedan jag såg reklam för dem, för det var verkligen Inget jag tänkte på när jag såg flaskan. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.