Sara är inte bara en fin vän hon är en fantastisk inspiratör på många sätt. I lördags när vi satt i soffan med en varsin godispåse vid sidan och var sådär skönt trötta och nöjda med våra insatser under tjejvasan frågade Sara mig vad mina nästa mål blir. Ja det är är dags att blicka vidare. Och ja… Godis kändes rätt då. Men det är aldrig så gott som man inbillar sig innan, att det ska vara.

Jag har själv valt att ta det lite piano, prioritera och lyssna på mitt hjärta. Ibland behöver man tackla ner på tempot och alla dessa mål. Men att inte ha några mål alls passar inte in i min vardag.

Nu när tjejvasan har passerat då välkomnar vi våren. En sak vet jag med säkerhet och det är att jag vill springa in våren.

Igår bestämde jag mig för att springa Midnattsloppet i Stockholm den 18:e augusti och TjurRuset den 6:e oktober. Båda är två riktigt roliga lopp under hösten. Vad som händer innan och efter det kvarstår att se.

20120228-152804.jpg

20120228-152906.jpg

Bilder på mig tillsammans med fina Jessica och ett härligt gäng från Midnattsloppet 2010.

4 svar på ”Vår?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.