Jag är tillbaka! Efter fredagens träning har jag sovit och sovit. Jag har pendlat mellan sängen och soffan. Varit hängig och haft någon diffus halsont och frossa. Nu under eftermiddagen började jag känna mig pigg igen. Efter att ha lyssnat på fantastiska Saras föreläsning från theConvention fick jag en energiboost och bestämde mig för att ge mig ut på en löprunda. Till min besvikelse är min Nike+ borta, den måste ha lossnat från armbandet. Sjukt besviken!, jag gillar inte att tappa saker.

Dagens runda fick börja med promenad för att sedan jogga igång. Jag vet inte riktigt hur långt jag sprang men var ute cirka femtiominuter totalt inklusive uppvärmning/promenad. När jag kom hem stod min gröna Casall-rodd där och väntade. Det blev ett intervallpass på femtonminuter. Jag ställde rodden på en matta den här gången för att slippa hoppa runt i rummet. Ingen halsont alls såklart. Då hade jag inte tränat. Känner mig helt klart piggare och inser att kroppen behövde vila ordentligt. Nu är jag laddad för en ny vecka med nya utmaningar.

Berätta gärna vad du har gjort under helgen då jag har sovit bort den och inte hunnit läsa ikapp på bloggar och i andra socialamedier.

20111106-193900.jpg

 

6 svar på ”Löpning”

  1. Min helg har gått åt till att jobba, inte en ändå träningsminut har jag fått in. Däremot har ja läst en del bloggar från Theconvention, hade tänkt vara där, men jobb kom imellan. Hoppas du håller dig frisk nu:)

    1. I bland är det skönt med träningsvila. Men bara ibland. ;)
      Tack Camilla oftast är det bara extra sömn som behövs för min del. peppar peppar… Synd att du missade theConvention. Några bra tips på blogginlägg från eventet?

  2. Besökte The Convention och fick höra Saras föreläsning live :) Dansade för Jennie Widegren och fick prova BodyBalance för första gången. Härligt konvent!

    1. Är riktigt avundsjuk på alla som fick lyssna och lära av fina Sara. Jag är väldigt glad att hon har spelat in den. Jennie är alltid fantastisk även Krissan. Vilket bra event det låter som att du har haft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.