Äntligen kände jag energi. En energi som varit som bortblåst ur min kropp den senaste veckan. Att få hänga lite med bästa Soffan är härligt. Jag och Soffan hängde på Body Combat- klass tillsammans. Som instruerades på Sportlife av de här tre tjejerna nedan, fulla med energi.

Jag saknade dock Soff (soffans.se) på scenen, hon är nämligen, tämligen en grym Combat-instruktör. Ja hon är egentligen grymt bra på alla programmen som hon kör. Men ni som har kört Combat för henne vet vad jag menar.

Jag fick sedan njuta av en fantastisk BODYBALANCE för henne. Hör och häpna… Ja, njuta var ordet. Lördagen på Yoga Games gav mig ett helt annat perspektiv på yogan och jag känner mig mer medveten än vad jag var innan. Fråga mig inte på vad. Men det var en fantastisk känsla på Balancen idag.

Det här vill jag kalla en super avslutning på en dag som höll på att göra mig totalt gråhårig. Träning och fantastiska människor kan verkligen göra gott!

20110607-211645.jpg

20110607-212051.jpg

2 svar på ”ENERGI!”

  1. Naaaw, sötnos! Det var härligt att få hänga lite, tyckte jag med, även om vi inte hann växla många ord mitt i allt svettande :D . Mer Åsa/Soffan-häng FTW!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.