Så känner jag för gårdagen. Jag vill träna konditionsträning just nu och det fick jag. Jag behöver och vill böja extra mycket på kroppen nu innan juni och Yoga Games, så blev det. Jag fick vara med på härliga Soffans rpm (förkoreograferad spinning) och Body Balance på Sportlife Östermalm. En skön kombination av pass, det är känt sedan innan att jag inte är stormförtjust i förkoreograferad cykling men det blir liksom bra med vissa personer på ledarcykeln.

Jag har dock ingenting emot andra Les Mills förkoreograferade pass som Body Jam, Body Combat, Body Balance och Body Attack. Hur det nu kan komma sig har jag svårt att svara på. Kanske för att jag har varit på så många bra cykelpass genom åren där jag sällan tycker att rpm har kunnat matcha.

Personligen vill jag gärna ha en mer ingående förklaring till varför upplägget på just det här passet är som det är. Tycker att jag saknar det med rpm. Jag tycker att rpm-klasserna också borde ha mer cykeltänk trots att jag vet att skillnaden på spinning och landsvägscykling är stor.

Jag tror nämligen dagens deltagare är redo för det nu och jag tror att rpm-klasserna skulle locka mer folk på det viset. Men det är vad jag tror. Jag har förstått att rpm är stort i Västsverige men här i Stockholm har det inte slagit inte i Norr heller vad jag vet. Kanske för att det finns så många duktiga cykelinstruktörer? Det här är bara mina tankar, inget jag vet något om egentligen.

Förutom bra träning för Soff hade jag sällskap av fina Milla. Efter klassen dök det även upp några härliga eftersläntrare från Holistic i form av snyggningarna Malle, Christer och Lennie.

2 svar på ”En typiskt bra tisdag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.