Jo man snörar på sig sina löparskor och drar ut på en runda i påtok för mycket kläder. I går var precis en sån dag. En typiskt härlig måndag helt enkelt. Jag kunde inte förmå mig att stanna kvar inomhus när jag gjort mina plikter. Jag kände riktigt hur löparsuget växte fram under dagen, allt eftersom solen började visa sig.

Det var dags att utforska Värmdö lite till, i löparskorna. Jag valde vägar eftersom det fortfarande är rätt mycket is och snö där ute i skogarna. Lyckades skrapa ihop mig cirka nio kilometrar kanske någon meter mer. Tanken var en mil, men vägen jag valde var tydligen inte riktigt så lång ser jag nu i efterhand.

Tanken som slog mig när jag var ute och svettades var att det är ganska svårt att klä sig just nu. Man fryser oavsett vad man har på sig innan man startar och då blir det lätt att jag drar på mig ett extra lager. I går hade jag värsta vintermunderingen på mig under löpartightsen och jackan. Men då svettas jag hellre rejält än fryser.

Jag brukar ofta försöka ha med mig mobilen när jag springer själv, men igår valde jag att lämna den hemma. Väldigt dumt eftersom jag fick åskåda årets vackraste solnedgång ut över havet och hade så gärna velat dela med mig utav den. Jaja vad är en bal på slottet…

I dag har jag en otroligt stel baksida lår som riktigt längtar efter Body Balance med bästa Soffan tillsammans med bästa härliga gänget! Men först ska det cyllas som man säger när man ska på Soff’s klasser. Älskar när tisdagar har en sån härlig touch av måndagskänsla.

Ett svar på ”Vad gör man om det är fyra grader varmt och solsken?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.