Jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag vill träna hjärta och lungor lite extra. Jag tror också på variation för det. I går blev det BODYATTACK® för Jossan och Mathias.

Har man inte kört Attack på länge eller gör som jag gör, kör ett pass någon gång väldigt sällan. Då är det rent ut sagt jäkligt jobbigt! Givetvis är det så att det blir så jobbigt man gör det till. Igår var det ingen lek. Jag kände mig nästan fånig över hur vidrigt jobbigt det var. Nyttigt!, bestämde jag mig för att tänka! Jag har bestämt mig för att inte vara lika bekväm med träningen under 2011 som jag var 2010.

Att 55-58 minuters höga hopp, spring i ring, snabba utfall, armar som rytmiskt sträcks mot taket samtidigt som knäna dras upp mot magen i takt till den hektiska technobeaten kan vara så galet jobbigt! Hjärta och lungor fick verkligen jobba.

För att förtydliga vad BODYATTACK® är, det ett förkoreograferat intervallpass som alla kan hänga med på. Det innehåller mycket enkla övningar som jag beskriver även här ovan som knälyft, svikthopp, knäböj och armhävningar träning för mage, armar som rytmiskt sträcks mot taket. Rörelserna påminner om gamla ”goda” tidens aerobic, eller ”high impact”?

Bild tagen från Best of The Best 2010 framför den STORA bilden från Fitness Magazine. Posen är väldigt mycket Body Attack. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag ställde upp i det reportaget för klädmode. Trots att det var ovant och kanske inte kändes helt bekvämt till en början, blev det riktigt kul. Under tonåren var jag inte speciellt intresserad utav att stå framför kameran, tycker att det är betydligt roligare idag och kanske mycket mer sedan jag började blogga. Ser det mer som ett minne utav en period i mitt liv.

Bild: Jossan och Mathias kör Body Combat under vår eventkväll på World Class Värmdö i höstas.

Tack härliga Jossan och Mathias för ett motiverande, jobbigt och samtidigt lekfullt pass!

7 svar på ”Man blir bra på det man tränar.”

  1. Jag har velat prova BodyAttack ett tag men så är jag feg och rädd att jag ska ramla ner och dö eller något, haha! Nej men allvarligt.. jag måste prova det inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.