I går hade jag en sån där helt makalöst bra dag. Det kändes verkligen som HEJ 2011 nu kör vi på riktigt!

Jag känner att nu är det liksom dags att öka flåset!

Yes!, nu måste kroppen få komma igång på riktigt. Jag ska ut ur min bekvämlighetszon och försöka prestera lite mer än jag gjort under 2010 i träningsväg.

Jag börjar med att ta tag i att träna framförallt mitt hjärta. Nu ska hjärtat bli starkt igen. Jag ska höja min syreupptagningsförmåga, min tröskel för mjölksyra, lugnkapaciteten ska bli bättre och blodcirkulationen kommer att ökar.

Träningen kan vara allt ifrån löpning, cykling/spinning, aerobics, olika kampsporter, fotboll, innebandy eller någon annan sport. Jag tror på att hitta det man själv tycker är roligt. Men det är även bra att utmana kroppen ibland med det som man tycker är jobbigt och kanske mindre kul. Se det som en utveckling för din kropp!

För mig kommer det att bli mer löpning, jag ska ut i skidspåret mer innan den här vintern är över, spinning, snart cykling, dans och andra gruppträningsklasser. Motivationen i det här är viktig för att kunna få ut så mycket som möjligt utav mina pass.

Jag hade en behaglig dag utan stress, jag fick lugnt komma in i vardagen igen. Mellan jobb och träning hade jag galet gott om tid. Strosade fram längs gatorna, nästa lite irriterande. Om ni förstår vad jag menar. Jag brukar nämligen ha en susande fart när jag ska mellan A och B.

Stannande till på ett café och laddade med kaffe samtidigt som jag plitade ner några idéer som rullande runt i huvudet.

Det blev dags för träning i form av spinning för just den här tjejen. Hon bjöd på ett grymt upplägg som jag helst inte vill avslöja för mycket om. Det kanske är någon av er som kommer att köra hennes klass Cloud 9 på The Nike Blast?

Om du ska vara med på hennes klass kommer du att få en trevlig träningsupplevelse, men det ställer givetvis krav från dig som medcyklist också. Är du en Jessica-fantast och imponeras utav hennes musikval. Ja då kommer du att få en om inte ännu trevligare upplevelse på årets Blast! Jessica bjöd med andra ord på en magisk klass. Igen!

Jag tyckte att jag lyckades hyfsat bra med att få till passet enligt Jessicas önskan om upplägg. Jag fick ut vad jag ville utav det. Jag hade starka ben förhållandevis starka lungor med tanke på en kraftig förkylning bakom mig, motivationen var på topp. Jag kände att det fanns något i min motivation som jag inte hade känt på ett tag. Och för att inte glömma ljudet i salen som var bland de bättre, att det var full sal och att jag hade en annan stark Jessica vid min sida.

Bra start på träningsåret!

Av att sitta och lyssna en stund på de här tjejerna efter klassen, fick jag en strålande ”utbildning”. Minst sagt duktiga instruktörer båda två!

Ett svar på ”Cloud 9”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.