På söndagar har jag mitt distanspass på cykel följt av bricklöpning. Planerar oftast lång sovmorgon och STOR frukost innan jag ger mig ut. Jag tycker att det är viktigt att hitta vilken frukost som fungerar bäst för mig när jag ska ge mig ut och träna under några timmar. För mig ser en typisk söndagsfrukost ut enligt nedan.

Chiapudding med varierande ”topping”:

  • Havremjölk
  • Chiafrön
  • Mango, blåbär, hallon eller något annat fruktigt eller bärigt

Och

Bananpannkaka;

  • Ägg
  • Banan
  • Kokosolja
  • Jordnötssmör, mango eller bär som tillbehör

Vatten, Holistics D-vitamin och två koppar kaffe.

frukostförlångpass frukost innan långdistansträningfrukost innan långpassblommor till frukostbordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.