Som så många andra har jag laddat upp med vasaloppsfrukost för att mysa framför tv:n, med vasloppet följt av femmilen. Nu börjar jag sakna längdskidåkningen, som blivit bortprioriterad de senaste åren. Har blivit en del alpint och toppturer i stället.

Hade några år då vi körde mycket längd och några längdlopp. Det är kul med längdskidåkning, och externt bra träningsform.

En favorit bland vasaloppsfrukostar är, bovetegröt. Bovete är en ört som är helt fri från gluten, rikt på protein och mineralerna järn, kalium, magnesium, zink, selen och kisel. En frukost som är snäll och len för magen.

-Blåbär, i stora lass-

-Bovetegryn-

-Vatten-

-Kokosolja-

-Kanel-

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.