Det blev en minisemester till Motala tillsammans med Mikaela, Tobias och Viktor för att heja fram en bunt grymma atleter. Här ett axplock med bilder från den fina dagen som Motala bjöd på. Motiverande för min egen träning att se andra prestera. Har börjat smyga igång med min egna löpning igen efter ofrivillig löparvila. Volkswagen Touareg Annie Thorén Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_1 Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_2 Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_3Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Patrik Nilsson Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_4Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_George BjälkemoMotala ITU Long Distance Triathlon World Championships_DavidNäsvikMotala ITU Long Distance Triathlon World Championships_carlénMotala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Annie Thorén Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_5 Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_6 Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_7Motala ITU Long Distance Triathlon World ChampionshipsAnnie tränare Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_8 Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_9 Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_10Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_George Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_AnnieSWE Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_AnnieTSWE Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Camilla Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Ellis USA Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_ELLISUSA Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Emma Graaf Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_George Bjälkemo_SWE Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Hejarklack Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Jensen Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_KJ Danielsson Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_lantto Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_MikaelaPerssonMotala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Emma Graaf_SWE Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_PatrikNilsson Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Sofie Lantto Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Stenman Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_SWE ANNIE Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_SWE Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_SWW_GRB Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_Viennot Motala ITU Long Distance Triathlon World Championships_VLHÄLSA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.