Att resa genom Norge är storslaget och i mina ögon många gånger dramatiskt på ett härligt sätt. Jag fascineras verkligen av den norska naturen med klippor, fjordar, öar och glaciärer.

Just denna resa blev en resa från A till B. Startade i Stockholm, övernattade i Hokksund för att dagen därpå resa vidare mot Haugesund över Haukelifjell, där vi stannade till för lunch. Haukeli eller Haukelifjell som är ett fjäll i sydvästra Norge mellan Rogaland, Hordaland och Telemark fylken. Totalt blev det en bilresa på 100 mil.

Passade på att ta bilder från bilen och några från Haukeli.Haugesund Haugesund1 Haugesund3 Haugesund4 Haugesund5 Haugesund6 Haugesund7 Haugesund8 Haugesund13 Haugesund14 Haugesund15 Haugesund16 Haugesund17 Haugesund18 Haugesund19 Haugesund20 Haugesund21 Haugesund22 Haugesund23 Haugesund24 Haugesund25 Haugesund26 Haugesund27 Haugesund28 Haugesund29 Haugesund30 Haugesund31 Haugesund33

4 svar på ”Norge”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.