Under de kommande två veckorna tycker jag att du ska komma till Nike Training Club Stockholm och säga hej till mig och några till som kommer jobba i en tillfällig shop i Kungsträdgården Stockholm. Ett hus som kommer innehålla det senaste från Nike Women’s. Passa på att snacka skor och träningskläder, klämma och känna för att sedan shoppa massa snyggt så här i början på året. Inte minst kan du komma och träna tillsammans med grymma instruktörer som presenterar exklusiva klasser. För att kunna delta på klasserna behöver du förboka dig här.

NTC count me in!

niketrainingclubstockholm

Bild lånad av Jessica som är en av personerna som gjort ett jätte jobb med detta.

4 svar på ”NIKE TRAINING CLUB STOCKHOLM”

    1. Kommer att vara jätte bra träning ned hög kvalité. Nike master trainers Sweden som kör. Kooom! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.