Träning är en stor del av mitt liv och som betyder väldigt mycket för mig och mitt välmående. Men som ni säkert förstår finns så mycket mer i mitt liv. Familj, vänner och icke träningsrelaterade äventyr.  Även om jag kan erkänna att ett träningspass oftast som alltid får sin plats. Jag har valt att inte blogga om varje steg jag tar här i livet. Istället delar jag med mig av små glimtar och inte minst det som jag gillar med en aktiv livsstil med träning och träningsrelaterat.

vinprovning

vinprovning1

vinprovning2

Bilder lånade från en av mina fina vänner.

2 svar på ”LIVSSTIL”

  1. Vilken fin bild på dig Åsa! Precis, i en träningsblogg skriver man om träning och kanske någon gång om andra grejer men att alltid skriva om sina utekvällar, vinmiddagar och kompiskvällar i en träningsblogg behövs faktiskt inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.