SWIMRUN

Nja inte riktigt så. Jag gick ner till vattnet och simmade och sprang efter det. Sprang inte direkt direkt. Ni vet sådär i baddräkten. Bytte till linne och shorts och kutade iväg på en 3.5 kilometersrunda. Blir lite ledsen att löpningen inte funkar. Vet att det här med ryggen kan ta tid och att jag måste ha tålamod. Typiskt att tålamodet knappt finns där.

Kan säga att det var friskt att simma i Stockholmshavet nu. Men skönt! Viktor kommer köra Open Water- kurser för alla som känner sig redo. Start nästa torsdag. För er som är intresserade det kommer mer information senare. Vill du veta nu kan du hoppa med i gruppen Simma på Facebook.

SWIMRUN

SWIMRUN

Swimrun på Värmdö

Speedo Swimrun på Värmdö

Nike Running

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *