Det fick bli några armtag nu ikväll nere vid bryggan hos oss. Passar gärna på när jag får sällskap. Det är egentligen grymt att ha så nära till simträningen i öppet vatten som vi har. Men jag är inte helt bekväm med att lägga mig i och simma själv. Tycker att det känns obehagligt med alla båtar som man inte vet om de ser en eller inte.

Simma i öppet vatten på Värmdö

Speedo

Simma i öppet vatten på Värmdö

Simma i öppet vatten på Värmdö

4 svar på ”Simma i öppet vatten”

  1. vore bra med neonfärger på kläderna liksom! tänker när jag cyklar att jag inte borde ha svart på mig (som i fredags) för det är sjukt svårt att se cyklister i mörka kläder när det är soligt och skuggigt om vartannat…

    1. Håller med! Jag var dum som tog min svarta badmössa. Har ju en rosa men neongul eller liknande vore förstås ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.